10 януари 2016
DSC_7715

След няколко години лоша реклама и новини, излъчени по цял свят, имащи сериозен ефект върху туризма, вече е налице постоянно нарастване на гръцкия туризъм през последните няколко години и 2015 беше поредната година с рекорди в туризма в Гърция!

Въпреки икономическата нестабилност и контрола върху капитала, наложени миналото лято върху страната, туристите идват и ще продължават да идват в бъдеще, превръщайки Гърция отново в НАЙ-ДОБРАТА страна за посещение преди да умрете!

Един от факторите за увеличението в гръцкия туризъм е, че поради кризата цените са по-ниски и туристите могат да посетят Гърция с много по-малък бюджет за харчене. Следователно, все повече и повече международни туристи от всички краища на света се възползват от това, което страната може да предложи, и могат да опознаят и обиколят Гърция с много по-малък бюджет.

DSC_7707

Какъв е най-големият ефект от кризата върху посетителите? Това е удоволствието, което ще получите от допринасянето към икономиката на една страна, изправена пред редица трудности - както и радостта, която идва от туристическа индустрия, която наистина оценява присъствието Ви. Споделянето на бира или кафе с приказлив местен може да Ви даде урок по съвременна Гърция, която е също толкова завладяваща, както и класическата.

Островите, които са с най-голямо увеличение на посещенията сред всички други, са Санторини и Миконос, където местните жители наистина оценяват тълпите от туристи, които ги посещават, а местният бизнес се стреми да увеличи набора от услуги, които предлага, за да задоволи все по-нарастващото търсене.

Присъединете се към нас и нашите YOLO круизи, с които можете да опознаете Миконос, Санторини, Йос и други от Цикладските острови с питие в ръка от лична, частна палуба с 25 други съмишленици-туристи, търсещи море, слънце и епични нощи!

Новини

Bochure_WebSite_800_532

БРОШУРА ЛЯТО 2016

Нашата лятна брошура за 2016 с #YOLOкруизи току-що пристигна! Кликнете на долния линк и се забавлявайте! Ще се видим на борда.... #Лятна брошура с YOLOкруизи

DSC_7715

ГЪРЦИЯ Е ОТНОВО ВЪВ ВЪЗХОД

След няколко години лоша реклама и новини, излъчени по цял свят, имащи сериозен ефект върху туризма, вече е налице постоянно нарастване на гръцкия туризъм през

Sail in Greece

ЗАЩО ДА ПЛАВАМЕ В ГЪРЦИЯ ?

Гърция има всичко! Sail в Greece дори повече! Спиращи дъха острови като Миконос и Санторини, уникална култура и автентично гостоприемство, в световноизвестна кухня и легендарен нощен