DSC_1607

Гюлети - парти лодки в Гърция

Нашите Гюлети предлагат душове и тоалетни във всяка каюта. Тези видове кораби оперират на нашите Yolo Круизи, и те наистина са популярни сред нашите млади туристи, които искат да пътуват винаги но са с по-малък бюджет! Много често ние пътуваме голяма група приятели, които искат да изживеят преживяването!

Всички наши лодки имат каюти горе и долу на палубата и са двойни, тройни или четворни. Каютите по принцип са малки и уютни вътре, но това помага повече за сближаването докато "плаваме"! Ние предлагаме кърпи за лична употреба, но те са само за вътрешно ползване. Така че, молим да  донесете собствена кърпа за плуване. Да не забравите и слънцезащитен крем!

Сега добрата част започва! Всички наши лодки имат барове , заредени с голямо разнообразие от алкохолни напитки. Нашите бармани са готови да ви обслужат с луди коктейли, или местни напитки, но внесените от тях са, разбира се, на разположение. Всички наши напитки са на много ниски цени, но това не означава, че не е разрешено да донесете и ваши!

Чувствайте се свободни да го направите или да бъдете най-добрият приятел с нашите бармани! Искате ли да се отпуснете на горната палуба и да пиете коктейл с приятели? Имаме столове, където можете да "обхождате" и възглавници, ако искат да си правите слънчеви бани. Звучи готино? Има също така налични настолни игри, за да донесе духа заедно и маски за гмуркане с шнорхел.

Нашите лодки са удобни, ако искате да стигнете до брега и не се доверявате на вашите плувни умения и са оборудвани с барбекю. Пригответе се за най-добрите ветроходни барбекюта на живота си в закътани заливи!

Персонала може да се брои като съмишленици. Местните хора, с истинска любов от своята страна и естествена нежност, са готови да ви покажет най-доброто от Гърция. Ние работим усилено, за да запазим персонала достатъчно близо до нашите основни ценности и да се създаде приятна атмосфера на борда.