Стани част от нашия екип!

Вълнувате ли се, като чуете думата пътуване? Пътуването е вашият начин на живот? Животът за вас е един безкраен път? Работата в офис от 09 до 17 звучи скучно? Присъединете се към нашия екип и ще намерите отговори на всички ваши въпроси. Ние сме мотивиран екип от опътни специалисти и нашата страст е да се създадем незабравими спомени на хората. Присъединете се към нашата страст!

 Работни позиции

  • Фотограф

Фотографията е твоята страст? Където и да ходиш, носиш камера с теб? Ако отговора е да ,ние се оглеждаме за ТЕБ! Изпрати ни твоето портфолио и кратко CVна нашия имейл sk@journeygroup.bg  и ние ще се свържем с теб. Ние търсим фотограф с опит, професионална техника и има страст към пътуванията! В имейла, напишете, кога можете да се присъедините към нас.

  • Водач

Роден ли си да преоткринаш света и да събираш спомени с твоите приятели? Искаш ли да превърнеш твоето хоби в работа? Пълен си с енергия и търсиш начин да я освободиш? Присъедини се към нашия екип и стани звезден водач. Познания по Гръцки, не са необходими, защото ще имаш трейнинг и ще имаш и възможността да опознаеш Гърция. Просто ни прати имейл на sk@journeygroup.bg.

  • Скипер

Морето е твоят втори дом? Чувстваш се по-добре, като плаваш, отколкото като хосиш? You are our guy. Ние търсим опитни, приятелски настроени, готови да водят групи по Гръцките острови. Кандидатите трябва да имат комуникативни умения, ентусиазъм и мотивация да учат нови неща, като в същото време имат познания и дисциплина, относно правилата за безопасност.Пишете ни на  sk@journeygroup.bg.