• От/до летище Атина

Ако пристигате на международното летище в Атина, за да се присъедините към нашия "Sail in Greece Yachting" тур, има много начини да достигнете до нашите яхти.

С обществен транспорт: Разбира се, това е най-евтиният начин. Вземете автобус X96 от летището (струва 5 евро) в посока към Пирея. Слезте на спирка "Марина Алимос" и след това тръгнете към плажа, който пресича пътя. Трябва да намерите кафенето "Dia Noche", което е на около 3 минути пеша от автобусната спирка. Там ще намерите маса, запазени на името на "Sail in Greece", и нашият шкипер ще Ви посрещне. Нашите яхти ви очакват в Марина Алимос.

С частен транспорт: Можем да организираме да Ви вземат от летището с частния ни миниван. Ако проявявате интерес, моля, пишете ни на с информация за Вашия полет и ще Ви върнем отговор колко ще Ви струва това. Ако сте група от 4 или повече хора, излиза изгодно да вземете нашия частен трансфер.

  • От/до летище Санторини

Ако пристигате на летище Санторини, за да се присъедините към нашите "Sail in Greece YOLO Cruises", има много начини да достигнете до нашите кораби.

С обществен транспорт: Разбира се, това е най-евтиният вариант. Вземете автобус до главния град Фира (около 15 минути път с автобус) и след това го сменете с автобуса за Marina Vlihada (около 30 минути). Автобусите обикновено тръгват на всеки 30 минути. Нашият сборен пункт е в "Таверна Димитрис" точно на пристанището. В таверната има маса, запазена на името на "Sail in Greece Аdventures". Там ще Ви чака Вашият тур лидер.

С частен транспорт: Можем да организираме да Ви вземат от летището с частния ни миниван. Ако проявявате интерес, моля, пишете ни на sk@journeygroup.bg с информация за Вашия полет и ще Ви върнем отговор колко ще Ви струва това. Ако сте група от 4 или повече хора, излиза изгодно да се възползвате от нашия частен трансфер.

  • От/до летище Миконос

Ако пристигате на летище Миконос, за да се присъедините към нашите "Sail in Greece YOLO Cruises", има много начини да достигнете до нашите кораби.

С обществен транспорт: Разбира се, това е най-евтиният вариант да стигнете до тях. Вземете автобус до главния град и се разходете пеша до новото яхтено пристанище (около 10 минути пеша). Нашият сборен пункт е "Тaverna Мatthew", която се намира на входа на новото пристанище. В таверната има маса, запазена на името на "Sail in Greece", а там ще Ви чака Вашият шкипер.

С частен транспорт: Можем да организираме да Ви вземат от летището с частния ни миниван. Ако проявявате интерес, моля, пишете ни на sk@journeygroup.bg с информация за Вашия полет и ще Ви върнем отговор колко ще Ви струва това. Ако сте група от 4 или повече хора, излиза изгодно да вземете нашия частен трансфер.