“Резервирахме "YOLO" круиз и това беше най-доброто ни преживяване. Невероятни места, приятелски настроен екипаж и водачът ни - всичко беше прекрасно. Храната беше вкусна, а партитата - незабравими. Силно го препоръчвам на всеки.”

Петър, България, отзив от 4 юни 2015, "YOLO" круиз

“Мислехме да резервираме обичайните турове за "отскачане от остров на остров", но се радваме, че НЕ ГО НАПРАВИХМЕ! Имахме си наша собствена лодка, нямаше опаковане/разопаковане на багаж, през целия път имаше страхотно обслужване, спирахме на закътани плажове, както и невероятен представител на кораба! Не го пропускайте!”

Давид, Нова Зеландия, отзив от 13 юни 2015, "YOLO" круиз

“Това беше неочаквано преживяване. Нещо различно в живота ми с островите Миконос и Санторини, както и уникални спомени от нощния им живот. Егейско море и забележителностите на гръцките острови отведоха мен и моята компания на пътуване в един друг свят. Всичко беше просто перфектно!”

Кейтлин, Канада, отзив от 28 май 2015, "YOLO" круиз

“Бяхме в Атина и имахме 1 ден за убиване. Резервирахме си парти круиза, за да запълним свободния си ден в Атина. Това беше най-добрият ПАРТИ круиз някога! Безплатни напитки, луди пътешественици, барбекю на плажа и невероятни плажове по пътя! Силно го препоръчвам!”

Лаура, Обединено кралство, отзив от 21 май 2015, Парти круиз

“Най-доброто дневно пътуване някога! Корабът е определено старамоден, а нашият капитан беше наистина страхотен човек. Идеята за барбекю беше страхотна, а Джордж, нашият представител, е щур! Не пропускайте тази възможност, ако имате един свободен ден в Атина.”

Мариса, САЩ, отзив от 11 май 2015, Парти круиз

“Търсех в интернет еднодневна екскурзия, на която да се забавлявам. Бях видял вече всички обекти в Атина и ми оставаше един свободен ден. Подлите шотове с УЗО ме разбиха! Изключителни хора, невероятна атмосфера и прекрасен екипаж! Бих препоръчал на всички! Бил, нашият капитан, беше страхотен!”

Джеймс, Южна Африка, отзив от 29 май 2015, Парти круиз

“Имахме късмет, тъй като плавахме от Атина до Миконос с флотилия! Нашият капитан беше повече от перфектен! Скритата пещера по пътя с тюркоазените ѝ води е спираща дъха. Изключителна яхта и забавно преживяване.”

Бет, Англия, отзив от 3 юни 2015, "Sail in Greece Yacthing"

“Силно го препоръчвам на всички. Нашият капитан, Том, беше страхотен, атмосферата на целия екип беше уникална и, като цяло, плаването надмина всичките ми очаквания. Мислехме сами да си наемем лодка, но щяхме да пропуснем цялата страна!”

Енрике, Малта, отзив от 26 април 2015, "Sail in Greece Yacthing"

“Добре организирано, приятелски шкипер, невероятни дейности и съмишленици-туристи. Определено бихме се върнали отново следващото лято!”

Кими, Нидерландия, отзив от 10 юни 2015, "Sail in Greece Yacthing"