• Да отидем на Санторини

Тази екскурзия е известната ни автобусна обиколка около съкровищата на Санторини. Невъзможно е да се видят всички невероятни съкровища около Санторини само за един ден. Качете се на нашия частен, удобен и напълно климатизиран автобус и се присъединете към обиколка, водена от нашия тур лидер. Следвайте необикновената ни програма и се присъединете към сутрешен поход из Ойя с изглед към кратера на вулкана на Санторини. Направете си селфи на спиращите дъха скали на Ойя, опознавайте "странните" Червен и Черен плаж, вкусете прочутите местни вина и се отправете към най-високата точка на остров Санторини, за да "погълнете" жадно известния залез на Санторини, далеч от туристическата врява. От върха можете да видите традиционен, гръцки, православен параклис.

Цена: 37 € на човек

  • "Пиратски пиянски круиз" (Йос)

Пригответе се да се срещнете с гръцките "Карибски пирати", да плавате с тях и да се напиете заедно. Нашият алкохолен круиз е с продължителност 4 часа. Ще плаваме покрай югозападния бряг на Йос, като ще спрем първо в залива "Свети Йоан" (Saint John), за да скочим в дълбоките, кристално сини води, докато корабът ни се поклаща от звуците на модерни, музикални хитове. След това ще се отправим към разкошния плаж Pikro Nero, където ще спрем да поплуваме в тюркоазени води. Шотове ракия, пуншове с ром и освежаващи коктейли ще бъдат наши верни приятели по време на круиза.

Цена: 41 € на човек 

  • Отпуснете се в Куфонисия

Писнало ли Ви е през цялото време да участвате в приключенски неща? Усещате ли, че е време да го карате малко по-леко...? Тогава това е точно за Вас. Грабнете коктейл, сложете си слънцезащитен крем, а ние ще резервираме шезлонг за Вас. Отпуснете се на плажа, потъркаляйте се в пясъка и просто... НЕ ПРАВЕТЕ НИЩО! Звучи райско...? Резервирайте го сега.

Цена: Безценно!

  • Да отидем в Наксос!

Готови ли сте да опознаете истинските цикладски пейзажи пеша? Запознайте се с нашия опитен, местен екскурзовод "Стела" и се загубете по някоя от пътечките на острова. Там ще намерите стари мраморни алеи, плодородни равнини, реки, водопади, лозя и маслинови горички. Ние не следваме утъпкания от туристите път на острова, а се докосваме до истинската автентичността на гръцката култура. Нашият частен автобус ще Ви вземе от корабчето и ще Ви закара до мястото (Мони), откъдето походът ни ще започне. Докате се разхождате, ще чуете легенди и истории за тамошните земи и хората им, ще опитате местния, оцветен ликьор на Наксос и ще можете да си направите прекрасно селфи на фона на панорамната гледка от Хора! Обиколката продължава около 4 часа.

Цена: 37 € на човек

  • Четириядрено сафари (Парос)

Това е истинското приключение! Опознайте Парос, качени на нашите АТВ-та и бъгита! Нашият опитен, местен тур лидер ще Ви покаже всички скрити съкровища на острова. Ще карате по изоставени черни пътища, ще минете през малки гръцки села, ще видите величествени плажове и ще можете да се състезавате с другите участници в тура! Внимание: Не забравяйте да свирите и бибиткате, когато видите местни жители, защото в противен случай те ще се обидят! Сафарито в джунглата на Парос току-що започна! Ще се присъедините ли?

Цена: 41 € на човек

  • Това е “гръцка нощ” (Парос)

За вечеря Ви каним на "гръцка нощ" в Парос! Традиционни гръцки вина и алкохолни напитки, морски дарове и местни мезета ще бъдат част от Вашето меню за вечерта, а за "гарнитура" ще Ви "сервираме" също така и традиционни гръцки танци (Сиртаки, xasapiko, zeimpekiko). Пригответе се да се превърне в "истински" местен жител по време на нашата гръцка вечер. По време на вечеря ще можете да се насладите и на местни танцьори с типични цикладски дрехи, които танцьори ще Ви научат стъпките на най-известния гръцки  танц, а именно "сиртаки". Откраднете движенията, опитайте се да бъедете професионалист, но ако единственото нещо, което си спомняте в края на вечерта, е "опа", и това не е малко... :)

Цена: 37 € (напитки не са включени)